cms1lg_ita1ggs

Huset ligger i en lille “by,” som hedder San Donato. “Byen” består af 4 huse og en meget smuk gammel kirke. Huset ligger ca. 2 km fra Sestino, som er hovedbyen i kommunen. Byen er meget autentisk, og er det perfekte feriested, hvis man vil opleve det rigtige Italien, langt fra turismen. I Sestino findes der bl.a. 3 restauranter, bager, slagter, apotek, isenkræmmer, caféer, div. butikker m.v. Det er en meget hyggelig by, hvor der alt, hvad man behøver. Sestino ligger i den østlige del af Toscana i Arezzo provinsen, som er en af de rigeste provinser i Toscana. Selve Sestino ligger i en stor fredet nationalpark, hvor der er gode muligheder for at vandre i Appeninerne. Ligeledes er det et super område for cykelister, der har mod på bjergkørsel i smukke omgivelser, ikke langt fra det sted, hvor Marco Pantani boede. Selve området er meget kendt for trøfler, valnødder, figner, oliven m.v.

Hvis man fra huset kører op af bjerget, kommer man til en lille by der hedder Petrella, 500 m efter byen ligger Casa Barboni, som er stedet hvor vandreturen til toppen af Sassa De Simone starter.

20121204100007-402[1]

Casa Barboni

Der er også en lille restaurant på Casa Barboni, som er hel unik. Maden er hjemmelavet og alle råvarerne er opdyrket på stedet og er på alle måder et besøg værd. Der er kun en menu, og den er afstemt efter årstiden og består typisk af 5-7 retter mad, som incl. vin, vand og kaffe koster 20-25 EUR pr. person. Den er kun åben 2-3 dage om ugen eller efter aftale, og der er ikke plads til mere end ca. 20 personer, så det er en god idè at bestille bord.

11352351_1648690402041015_92341561_n

Alpe della Luna

            

Dette fantastiske sted ligger kun 25 minutters kørsel fra huset – der er mulighed for at bade samt gå en lang tur, i badetøj, ned gennem vandløbet.